TERMÉKBEVEZETÉS

A termékek bevezetése az egyik legsokrétűbb és egyben legkreatívabb része munkafolyamatainknak. Minden termékbevezetést alapos marketing stratégiai tervezés előz meg, szorosan együttműködve és folyamatosan egyeztetve megrendelőinkkel.

A profi vizuális tartalomgyártás, célcsoport kutatás, valamint e-commerce kampányépítés szintén része feladatinknak. A kreatív koncepció megvalósításása mellett online és offline médiamegjelenésben, valamint influencerek által, a social media térben is erősíteni tudjuk a bevezetésre szánt termékek megjelenését.

 

INSTAX TERMÉK LAUNCH ÉS PREMIERE

Elsődleges referenciánk a Fujifilm Magyarország Kft., akik megbízásából számtalan Product Launch-ot szerveztük, amik minden alkalommal kiemelt figyelmet kaptak az online sajtóban (Index, Glamour, Cosmopolitan), valamint a legkedveltebb véleményvezérek körében. 

DELI MACARON - WEBSHOP TERMÉKBEVEZTÉS

A legújabb Deli “Macaron” termékcsalád bevezetésére készítettünk hangulat- és termékfotókat egy webáruház megbízásából. 

A Macaron család főleg a fiatal 12-18 éves korosztályt hivatott megszólítani.

A sorozathoz igyekeztünk olyan, színekben, forma világban és hangulatban hasonló társtermékeket bevonni, amik az adott célközönség számára is ismert. Ezért esett a választás a fiatalok által közkedvelt Fujifilm Instax termékekre.

A kampány egy 2020-as Back to School promócióra készült saját, professzionális eszközökkel felszerelt fotóstúdiónkban, a Unidome Studio-ban.

A képek minőségi képkidolgozását követően nem áll meg a folyamat. A képek promóciós célját, illetve hogy miként és hol fog megjelenni, mindig előre egyeztetjük, ezért SEO szempontból is egyedi képelnevezéseket használunk. A képeket az adot social media felületnek megfelelően méretezzük. 

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA:

hello@unidomecreative.hu

+36 20 960 0888